XAMK: Sote-yritysten palvelumuotoilutyöpajat

Lähtökohta

XAMK:n TUTU-hankkeessa (Tukea tuottavuuteen – sote-alan yritykset uudelle aikakaudelle) haluttiin hyödyntää palvelumuotoilua sekä kehittää hankkeeseen osallistuvien sote-alan yritysten ja järjestöjen palveluita palvelumuotoilutyöpajoissa.

Toteutus

Yhteistyössä TUTU-hankkeen henkilökunnan kanssa toteutimme neljän palvelumuotoilutyöpajan muodostaman kokonaisuuden. Työpajoissa edettiin palvelumuotoiluprosessin mukaan kehittäen samalla sote-alan organisaatioiden palveluita.

Katso työpajoista oheinen video, joka kuvaa niiden sisältöjä ja tuloksia.

Lisätietoja

Projektin tiedot

TUTU-hankkeessa kehitetään sote-alan yritysten ja yhdistysten tuottavuutta ja palvelumarkkinoita sekä monipuolistetaan palvelutarjontaa.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk – on siellä missä tapahtuu ja luodaan uutta. Kampuksena on koko maailma. Kivijalkoina ovat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna

Toteutus: kevät – syksy 2019

Asiakkaan palaute

“Neljän työpajan ja yhden kick off –tilaisuuden kokonaisuus oli onnistunut. Parasta palautetta tuli ideoinnista, ohjauksellisuudesta sekä luovuusmenetelmistä. Työpajan vetäjä onnistui luomaan rennon, sallivan ja rauhallisen ilmapiirin työskentelylle. Yhteistyö oli turvallista, kuuntelevaa sekä toinen toisia kunnioittavaa. Koko prosessi oli hyvin suunniteltu ja toteutui suunnitelman mukaan. Tarpeen vaatiessa löytyi myös joustoa ja ymmärrystä. Työpajan vetäjä Piia Innasen osaaminen, asiantuntijuus sekä opetus- ja ohjaustaidot saivat osallistujiltamme asteikolla 1-5 lähes parhaat pisteet eli 4,5.”

 

— Satu Pulkkinen, projektipäällikkö, TUTU-hanke


Palvelumuotoilua, olkaa hyvä!

Kaipaako palvelusi sytykettä? Ota yhteyttä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä
Haluatko varata tapaamisen/online-tapaamisen?