Keskeiset palvelumuotoilun menetelmät kätevässä paketissa!

Palon palvelumuotoilukortit esittelevät palvelumuotoilun menetelmiä ja käsitteitä. Ne opastavat sinua palvelumuotoilun maailmaan.

Mitä kortit pitävät sisällään?

Korttipakka on jaettu palvelumuotoiluprosessin mukaisesti, joten kortit etenevät loogisesti prosessin alkuvaiheista loppuun asti. Pakan mukana tulee myös infolehtinen, joka sisältää mm. perustietoa palvelumuotoilusta ja prosessimallin. Kortit on pakattu kätevään kansioon, joka on helppo kuljettaa mukana. Materiaalivalinnoissa on huomioitu sekä käyttömukavuus että kestävyys.

Palvelumuotoilukortteja voi hyödyntää monella tavalla:

  • Tutustu menetelmiin. Palvelumuotoilukortteihin perehtymällä saat hyvän ymmärryksen palvelumuotoilun keskeisimmistä menetelmistä.

  • Palvelumuotoiluprojektin suunnittelun tuki. Levitä menetelmäkortit esille ja valitse niistä sopivat menetelmät projektiisi. Hyödynnä palvelumuotoiluprosessin vaiheistusmallia oman projektisi suunnittelussa.

  • Ammenna vinkkejä palvelumuotoiluun. Korttien takaosassa esitellään jokaiselle menetelmälle käytännön soveltamisvinkkejä. Korttipakan ohjelehtinen sisältää myös kuvauksen palvelumuotoilijan tehtäväkentästä ja palvelumuotoilijan muistilistan.

Palvelumuotoilukortteja on kansiossa mukana yhteensä 36 kpl, joista 4 korttia esittelee palvelumuotoilun prosessin vaiheet ja 32 korttia esittelee palvelumuotoilun menetelmiä.

”Käytän pakkaa muistuttamaan mitä kaikkea voikaan tehdä. Välillä ajatukset urautuu ja on hyvä katsoa mitä on unohtanut. Kortit on hyvä kompakti tietopankki.”

– Palvelumuotoilukorttien ostajan palaute

Lue asiakkaiden kokemuksia korteista

 

Huom. Uudistamme korttipakkaamme tällä hetkellä. Liity palopostin tilaajaksi, niin kuulet ensimmäisten joukossa, milloin kortit ovat jälleen saatavilla!

Palvelumuotoilu Palo Palvelumuotoilukortit
Palvelumuotoilu Palo Palvelumuotoilukortit

Palvelumuotoilua, olkaa hyvä!

Kaipaako palvelusi sytykettä? Ota yhteyttä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä
Haluatko varata tapaamisen/online-tapaamisen?