Paremman palvelun Palo

Olemme monialainen tiimi palvelumuotoilun asiantuntijoita, joita yhdistää vahva palo ja into tehdä parempia palveluita yhdessä palveluntuottajien kanssa.

2013
Palon perustamisvuosi
125
tehtyä projektia
310
pidettyä koulutusta

Kun palvelumuotoilu saapui Pohjoiseen

Palvelumuotoilu Palo on mainio yhdistelmä
tutkijoita ja suunnittelijoita.

Eletään vuotta 2012. Palvelumuotoilu on pohjoisilla leveysasteilla vielä jotain uutta ja erikoistakin. Muutoksen kipinää kuitenkin sytyteltiin Lapin yliopiston palvelumuotoilukoulutuksessa, joka saattoi yhteen Palon kolme tulevaa perustajaa.

Palvelumuotoilun periaatteet tekivät vaikutuksen Piia Innaseen, Sari Komulaiseen ja Satu Huczkowskiin. Yhteinen innostus johti yhteisen yrityksen perustamiseen, sillä kolmikko näki kaikkialla ympärillään hyödyntämätöntä potentiaalia. Heille palvelumuotoilu on kuin avain, jolla innovaatioita estävät lukot aukeavat ja uudet palveluideat voivat ponnahtaa esiin. Ja koska palvelumuotoilusta on hyötyä kaikille toimialoille, joissa ihmiset ovat vuorovaikutuksessa palvelun ja toiminnan kanssa, Palvelumuotoilu Palo ei ole rajoittunut tiettyyn toimikenttään tai asiakasryhmään.

 

Perustamisvuoden 2013 jälkeen Palo on toteuttanut lähemmäs sata projektia ja melkein 300 koulutusta. Onnistumiset tuovat mukanaan uusia projekteja ja nykyään Palon palvelumuotoilijoiden asiantuntemuksella onkin kysyntää aina pohjoisimmasta Suomesta etelän kasvukeskuksiin asti.

Erityinen kohokohta Palon taipaleella tapahtui 2017. Iin kunnan InnoHiili-hanke, jossa palolaiset toimivat palvelumuotoilun asiantuntijoina, voitti Euroopan komission arvostetun RegionStars-palkinnon. Menestys tässä EU-hankkeiden Oscareiksi kutsutussa kilpailussa, johon osallistui Pariisin ja Torinon kaltaisia suurkaupunkeja, lisäsi merkittävästi Palon tunnettuutta. Yksi tärkeistä syistä hankkeen menestykselle oli panostus kuntalaisten osallistamiseen – juuri osallistaminen yhdessä asiakkaan ja käyttäjän ymmärtämisen kanssa ovat olleet Palon toimintafilosofian kulmakiviä alusta asti.

Arvot

Palo on yhtä kuin arvot, joita se edustaa. Kompassin tavoin ne ohjaavat meitä kohti uusia onnistumisia.
Palvelumuotoilu Palo Arvot

Vaikuttavuus

Pidämme asiakkaan tavoitteen ja arvoa tuottavat asiat mielessämme. Arvioimme vaikuttavuutta sekä testaamme ideoita ja ratkaisuja. Palolla tavanomaiset ratkaisut eivät ole vaihtoehto.

Palvelumuotoilu Palo Arvot

Yhdessä tekeminen

Yhdessä tekemällä ja asiakkaita kuuntelemalla saamme parhaat tulokset. Tärkeää on myös oikeiden ihmisten valinta mukaan varhaisessa vaiheessa ja osapuolten sitouttaminen kehitysprosessiin.

Palvelumuotoilu Palo Arvot

Luovuus

Luovuus palvelumuotoilussa on avointa suhtautumista ja uskallusta heittäytyä; kykyä hakea inspiraatioita eri elementeistä. Ratkaisut syntyvät, kun luovuutta tukee luotettavaksi havaittu prosessi.

Palvelumuotoilu Palo Arvot

Kehittyminen

Opimme jatkuvasti toisiltamme ja tehdystä työstä. Seuraamme aikaamme, jotta voimme tehokkaasti hyödyntää muutoksen tuulet myös omassa purjehduksessamme palvelumuotoilun vesillä.

Palon osaajat

Tiimistämme löytyy roppakaupalla
tutkimus- ja suunnitteluosaamista

Palaako sinunkin sydämesi palvelumuotoilulle?

Lähetä avoin hakemuksesi ja portfoliosi meille osoitteeseen info@palvelumuotoilupalo.fi.

Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta, visualisointiosaamista
ja vankkaa kokemusta muotoiluprojektien toteuttamisesta.

Toimipaikkana Oulu tai Rovaniemi.

Yhteystiedot

info@palvelumuotoilupalo.fi
(tarjouspyynnöt ja tiedustelut)


Hallituskatu 23 A 6, 90100 Oulu

Kansankatu 10, 96100 Rovaniemi

 

Puh. 050 470 4818


Y-tunnus 2541389-9

 

Palvelumuotoilua, olkaa hyvä!

Kaipaako palvelusi sytykettä? Ota yhteyttä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä
Haluatko varata tapaamisen/online-tapaamisen?