Liikuntakeskus Hukka: Palveluiden ja tilojen kehittäminen

Lähtökohta

Liikuntakeskus Hukka halusi kehittää omia tilojaan ja potentiaalisille asiakkaille suunnattua tutustumiskierrosta.

Työn eteneminen

Seurasimme tutustumiskierroksen aikaista vuorovaikutusta ja toimintaa varjostamalla, minkä jälkeen kävimme kyseisen kierroksen osallistujan kanssa uudestaan läpi haastatellen heitä. Haastatteluissa olennaisessa roolissa oli Oulun yliopiston uusi innovaationurkkaus, joka siirrettiin Hukan tiloihin. Kierroksen läpikäynti heti varjostuksen jälkeen oli hyvin hedelmällistä, koska saimme sen avulla selville runsaasti asioita, joita ei yleensä osata sanoa ääneen. Yliopiston innovaationurkkausta hyödynnettiin myös löydösten läpikävelyssä Hukan edustajien kanssa.

Lopputulokset

Haastatteluiden pohjalta koostettiin raportti esille tulleista asiakasnäkökulmista ja parannusehdotuksista. Useat parannusehdotukset liittyivät Hukan tiloihin ja toimintoihin. Lisäksi saatiin oivalluksia myyjien ja asiakkaiden kohtaamisen tueksi.

Oulun yliopisto sai projektista esimerkin, miten innovaationurkkausta voidaan hyödyntää.

Projektin tiedot

Osuuskauppa Arina on Pohjois-Suomen alueella toimiva S-ryhmän alueosuuskauppa, jolla on 174 toimipaikkaa. Kauppakeskus Valkea on Arinan kauppakeskus Oulun keskustassa. Kauppakeskuksen yhteydessä on 60 liikkeen lisäksi myös Sokos-tavaratalo. Kauppakeskus avattiin kaksi kuukautta ennen projektiamme, huhtikuussa 2016.

Toteutus: kesä 2016

Palvelumuotoilu Palo Liikuntakeskus Hukka Palveluiden ja tilojen kehittäminen

“Saimme pieniä mutta tärkeitä korjausehdotuksia sekä erinomaisia ideoita palvelumme kehittämiseksi. Palon kanssa oli ilo työskennellä, sillä yhteydenpito oli selkeää ja jokainen tutkimukseen osallistunut taho oli tyytyväinen kokonaisuuteen.

Suosittelen palvelumuotoiluprojektia kaikille yrityksille, jotka haluavat palvella asiakkaitaan paremmin tai jotka hakevat palvelustaan kilpailuvalttia.”

— Anna Rounaja, toimitusjohtaja, Liikuntakeskus Hukka


Palvelumuotoilua, olkaa hyvä!

Kaipaako palvelusi sytykettä? Ota yhteyttä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä
Haluatko varata tapaamisen/online-tapaamisen?