Kosek: Yritysvalmennukset

Lähtökohta

Kokkolan seudun kehittämisyhtiön (Kosekin) KasvuInno-hanke tarvitsi palvelumuotoilun koulutusta ja sparrauksia alueen kasvuyrityksille. Koulutuksen ja sparrauksen tavoitteena oli löytää uusia näkökulmia ja asiakaslähtöisyyttää kasvusuunnitelmien tueksi.

Toteutus

Yritysvalmennusten kokonaisuus pohjustettiin palvelumuotoilun puolen päivän koulutuksella, johon osallistui kasvuyritysten lisäksi myös Kosekin ja Kokkolan kaupungin henkilöstöä.

Koulutusta seurasi kolmen päivän palvelumuotoiluklinikat kolmella paikkakunnalla. Klinikoissa 11 Keski-Pohjanmaan kasvuyritystä sai yrityskohtaista palvelumuotoilun valmennusta, keskimääräinen valmennusaika oli n. 2 tuntia per yritys. Yrityksiin kuului mm. hoiva-, hyvinvointi-, markkinoinnin sekä ICT-alan yrityksiä. Sparraushetket räätälöitiin yrityksen tarpeen mukaan ja niissä hyödynnettiin palvelumuotoilun perustyökaluja.

“Palon vetämä koulutuspäivä avasi teemaa hyvin ja klinikkatapaamisissa kehitelty palvelupolun mallintaminen auttoi yrittäjiä viemään asioita käytäntöön. Palon asiantuntijat saavuttivat klinikoissa nopeasti yrittäjien luottamuksen ja homma eteni hyvin konkreettisiin kehittämisideoihin. ”

 

— Janne Roiha, yrityskehittäjä, Kokkolan Seudun Kehitys Oy

Projektin tiedot

Kokkolanseudun Kehitys Oy KOSEK on Kokkolan kaupungin ja Perhon kunnan omistama elinkeino- ja kehitysyhtiö. KOSEKin päätehtävät ovat yritysten elinkeinoneuvonta ja seudun kehittämistoiminta.

Palvelumuotoilu Palo Kosek Yritysvalmennukset

Palvelumuotoilua, olkaa hyvä!

Kaipaako palvelusi sytykettä? Ota yhteyttä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä
Haluatko varata tapaamisen/online-tapaamisen?