Iin Micropolis: Strategiatyön tukeminen

Lähtökohta

Tehty tutkimus antoi Kastelli-Taloille vahvaa ymmärrystä asiakkaiden kokemuksista, verkkosivustonsa käytettävyydestä sekä keskeisistä myyntiprosessin vuorovaikutustilanteiden kehittämiskohteista.

Työn eteneminen

Strategian uudistusta tukeva työ tehtiin kahden työpajan avulla, joihin osallistui sekä Micropoliksen hallitus että suurin osa henkilöstöstä. Työpajoissa visioitiin Micropoliksen tulevaisuutta viiden ja kymmenen vuoden päähän, paikannettiin organisaation vahvuuksia, sen identiteettiä sekä erottautumistekijöitä muista. Työpajoissa ideoitiin myös konkreettisia lähitulevaisuuden toimintoja, joiden avulla tulevaan visioon päästäisiin. Lopuksi työpajojen aineistoista tehtiin analyysiä, raportti ja visualisointeja, joiden avulla Micropoliksessa kirjoitettiin lopullinen strategia.

Lopputulokset

  • Uudistettu strategia valmistui kesäkuussa 2018.

Projektin tiedot

Iin Micropolis Oy tuottaa Iin kunnan elinvoimapalvelut. Sen lisäksi Micropoliksen ilmastotiimi ”Greenpolis” tuo laajalle alueelle kasvua, liiketoimintaa ja työtä taloudellisesti kannattavasta ilmastotyöstä.

Palvelumuotoilu Palo Iin Micropolis Strategiatyön tukeminen
Palvelumuotoilu Palo Iin Micropolis Strategiatyön tukeminen

Palvelumuotoilua, olkaa hyvä!

Kaipaako palvelusi sytykettä? Ota yhteyttä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä
Haluatko varata tapaamisen/online-tapaamisen?