Nosh Company: Uuden kutsumuodon kehittäminen kokeilemalla

Lähtökohta

Yhteistyön lähtökohtana oli Nosh Companyn tavoite täydentää heidän palveluvalikoimaansa uudella vaatekutsumuodolla, jossa vaatekutsuihin pystyisi osallistumaan myös etänä.

Yhteistyön eteneminen

Palon työ aloitettiin keräämällä sisäistä tietoa yrityksen edustajilta ja haastattelemalla kutsujen järjestäjiä heidän nykyisistä kokemuksistaan NOSH vaatekutsuihin liittyen. Haastattelujen päälöydöksien avulla suunniteltiin uudesta kutsumuodosta ohjeistus sekä kokeilutilaisuudet uudelle kutsumuodolle aidossa palveluympäristössä.

Kokeilun jälkeen saatu palaute auttoi kehittämään uuden kutsumuodon konseptia ja ohjeistusta eteenpäin, jotta sen lanseeraaminen Nosh Companyn tavoiteaikataulussa oli mahdollista.

Palon osaamisen ja resurssien avulla Nosh Company pystyi osallistamaan edustajat, kutsujen järjestäjät sekä asiakkaat mukaan kehittämistyöhön ja näin varmistamaan laadukkaan palvelun kehittämisen eri osapuolet huomioiden.

Yhteistyö toteutettiin kokonaisuudessaan etäyhteyksillä.

Lopputulokset

  • Uuden kutsumuodon toimintamallin kuvaus

  • Tukea Nosh Companyn ohjeistukseen edustajille

“Uuden palvelukonseptin mallinnuksessa otettiin huomioon laaja-alaisesti niin yrityksemme, edustajiemme kuin asiakkaiden tarpeet ja toiveet. Saimme projektissa arvokasta tietoa konseptin toimivuudesta ja varmuutta laajentaa palveluvalikoimaamme myös onlineympäristössä. Yhteistyö Palon kanssa oli kaikilta osin sujuvaa ja joustavaa.”

 

— Suvi Ahomaa, kaupallinen päällikkö, Nosh Company

Projektin tiedot

NOSH on suomalainen ekologisesti ja vastuullisesti tuotettujen vaatteiden edelläkävijä, jonka vaatteisiin on ilo pukeutua.

Yhteistyön toteutus: 10/2020-12/2020

Palvelumuotoilu Palo Nosh Company Kokeilemalla kehittäminen
Voisimmeko auttaa teitä palveluiden konseptoinnissa tai kokeilemalla kehittämisessä? Ota meihin yhteyttä niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä


Palvelumuotoilua, olkaa hyvä!

Kaipaako palvelusi sytykettä? Ota yhteyttä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä
Haluatko varata tapaamisen/online-tapaamisen?