Keskeiset palvelumuotoilun menetelmät kätevässä paketissa!

PalonPalvelumuotoilukortit.jpg

Palon palvelumuotoilukortit esittelevät palvelumuotoilun menetelmiä ja käsitteitä. Ne opastavat sinua palvelumuotoilun maailmaan. Korttipakka on jaettu palvelumuotoiluprosessin mukaisesti, joten kortit etenevät loogisesti prosessin alkuvaiheista loppuun asti. Pakan mukana tulee myös infolehtinen, joka sisältää mm. perustietoa palvelumuotoilusta ja prosessimallin. Kortit on pakattu kätevään kansioon, joka on helppo kuljettaa mukana. Materiaalivalinnoissa on huomioitu sekä käyttömukavuus että kestävyys. 

Palvelumuotoilukortteja voi hyödyntää monella tavalla:

  • Tutustu menetelmiin. Palvelumuotoilukortteihin perehtymällä saat hyvän ymmärryksen palvelumuotoilun keskeisimmistä menetelmistä.

  • Palvelumuotoiluprojektin suunnittelun tuki. Levitä menetelmäkortit esille ja valitse niistä sopivat menetelmät projektiisi. Hyödynnä palvelumuotoiluprosessin vaiheistusmallia oman projektisi suunnittelussa.

  • Ammenna vinkkejä palvelumuotoiluun. Korttien takaosassa esitellään jokaiselle menetelmälle käytännön soveltamisvinkkejä. Korttipakan ohjelehtinen sisältää myös kuvauksen palvelumuotoilijan tehtäväkentästä ja palvelumuotoilijan muistilistan.

 
PalonPalvelumuotoilukortit1.jpg
PalonPalvelumuotoilukortit2.jpg
PalonPalvelumuotoilukortit3.jpg

PalonPalvelumuotoilukorttipakat.jpg

Haluatko tiimillesi omat palvelumuotoilukortit?

Normaalisti palvelumuotoilukortteja saa valikoiduissa Palon palvelumuotoilun koulutuksissa. Jos sinulla on kuitenkin ryhmä tai tiimi, joka haluaisi ostaa kortit itselleen ilman koulutusta, ota meihin yhteyttä.

Myynti: ota yhteyttä osoitteeseen info@palvelumuotoilupalo.fi tai täytä alla oleva yhteydenottolomake. Vähimmäistilausmäärä on 8 pakkaa.

Yhden korttipakan hinta on 72€ (plus alv 24%, hinta yhteensä n. 89€). Tilaukseen lisätään 10€:n toimitusmaksu. Isommista tilausmääristä voit pyytää tarjouksen.