Digitaalisten palveluiden muotoilu -koulutus

30.8. klo 9-16 | Verkkokoulutus

Järjestämme yhteistyössä Hämeen kesäyliopiston kanssa koulutuksen digitaalisesta palvelumuotoilusta.

Yhä useampi organisaatio tarjoaa asiakkailleen erilaisia digitaalisia palveluita – asiakkaan on mahdollista vierailla verkkosivustoilla, asioida verkkokaupassa, hyödyntää erilaisia sovelluksia sekä osallistua verkkovalmennuksiin. Digitaalisten palveluiden palvelumuotoilussa käytetään samoja periaatteita, prosessia ja menetelmiä kuin perinteistenkin palveluiden muotoilussa. Koulutus keskittyy digitaalisten palveluiden muotoilun erityispiirteisiin, jotka on hyvä huomioida digipalveluita kehitettäessä.

Osallistujien palautteita Piian vetämistä digitaaalisten palveluiden muotoilun koulutuksista:

” Osaava ja kokenut kouluttaja, joka hallitsee kiitettävästi etäkouluttamisen.”

” Hyvä ja kattava kokonaisuus. Antoi hyviä vinkkejä ja sitä konkretiaa, mitä halusinkin.”

” Hyvin suunniteltu ja fasilitoitu kokonaisuus mikä varmasti antoi paljon sekä aloitteleville muotoilijoille että jo sitä jonkin aikaa tehneille.”

” Selkeä, napakka informatiivinen paketti. Hyvät materiaalit/työpohjat. Kouluttaja asiantunteva ja asiassa hyvin pysyvä. Kiitos!”

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet jo ennestään palvelumuotoilun opintoja tai muutoin tuntevat jo entuudestaan palvelumuotoilun prosesseja ja menetelmiä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi palvelumuotoiluprosessin vaiheet digitaalisten palveluiden kehittämisen näkökulmasta. Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin sovelluksiin ja menetelmiin, jotka sopivat digitaalisten palveluiden muotoiluun. Saat koulutuksessa vinkkejä erilaisista työkaluista sekä esimerkkejä niiden käytöstä, joita voit hyödyntää oman digipalvelusi palvelumuotoilussa.

Koulutuspäivän rakenne

  • Digitaalisten palveluiden muotoilun erityispiirteet
  • Nykytilanteen kartoituksen menetelmät
  • Asiakasymmärrys
  • Digitaalisten palveluiden konseptointi
  • Digitaalisten palveluiden prototypointi ja testaaminen
  • Design sprintit

Kouluttaja

Palvelumuotoilun asiantuntija Piia Innanen. Piia on käyttäjälähtöisen suunnittelun rautainen asiantuntija yli 25 vuoden työkokemuksellaan. Ennen Palvelumuotoiluyritys Palon perustamista Piia työskenteli kansainvälisen yrityksen johtavana käyttökokemussuunnittelijana.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu


Muita tulevia tapahtumia