Nallikarin Kohtaamispaikka

Lähtökohta ja toteutus

Olimme mukana 6Aika-hankkeen nopeissa kokeilussa, jonka tiimoilta haastattelimme Nallikarin alueen toimijoita heidän kokemuksistaan sekä pidimme kaksi työpajaa alueen käyttäjien kanssa. Työpajoissa keräsimme ymmärrystä mm. asioista, joita vapaa-ajalla arvostetaan sekä ideoimme Nallikarin vastauksia näihin tarpeisiin. Kokeilussa kehitimme samalla myös Palon omaa alueellisen kehittämisen palvelua.

Lopputulos

  • Kolme käyttäjätarinaa vapaa-ajanviettotapoihin liittyen

  • Kymmenittäin käyttökelpoisia kehitysideoita

Lue lisää toteutuksesta ja lopputuloksista myös Oulun kaupungin sivuilta: https://www.ouka.fi/oulu/kehittamishankkeet/artikkelit/-/asset_publisher/pN3L4GjU2dEN/content/nopeat-kokeilut-piipahti-nallikarissa

Katso alta tunnelmia työpajoista