Liikuntakeskus Hukka | Palveluiden ja tilojen kehittäminen

PaloHukkaVarjostus.jpg

Liikuntakeskus Hukka halusi kehittää omia tilojaan ja potentiaalisille asiakkaille suunnattua tutustumiskierrosta. Seurasimme tutustumiskierroksen aikaista vuorovaikutusta ja toimintaa varjostamalla, minkä jälkeen kävimme kyseisen kierroksen osallistujan kanssa uudestaan läpi Oulun yliopiston innovaationurkkauksen avulla. Kierroksen läpikäynti heti varjostuksen jälkeen oli hyvin hedelmällistä, koska saimme sen avulla selville runsaasti asioita, joita ei yleensä osata sanoa ääneen. Yliopiston innovaationurkkausta hyödynnettiin myös löydösten läpikävelyssä Hukan edustajien kanssa.

Suosittelen palvelumuotoiluprojektia kaikille yrityksille, jotka haluavat palvella asiakkaitaan paremmin tai jotka hakevat palvelustaan kilpailuvalttia.

- Anna Rounaja, toimitusjohtaja, Hukka