Innovatiiviset vähähiiliset palvelut -hanke valittiin Euroopan parhaaksi hankemaailman "Oscareissa"

Olipas mahtavaa! InnoHiili-hanke valittiin Euroopan parhaaksi EU:n RegioStars 2017 –kilpailun ilmastonmuutos-kategoriassa 10.10.2017. 

Voittaja julkistettiin eilen Euroopan alueiden ja kuntien teemaviikon tilaisuudessa Brysselissä. Tästä uutisesta tekee erityisen hienon se, että saimme kunnian olla mukana toteuttamassa hankkeen palvelumuotoiluosuutta osallistamalla kuntalaisia Iin keskustan ja joukkoliikenteen kehittämiseen. Tunsimme kyllä jo työskennellessämme ja osallistuvien kuntalaisten kommentteja kuunnellessamme, että nyt syntyy jotain erityistä. 

IinKeskustankehittaminen_paloTW.jpg

Iin kunnan voitto on mukavasti noteerattu myös tiedotusvälineissä mm. Yle, MTV ja Kaleva ovat uutisoineet asiasta. Pohjois-Pohjanmaan liitto puolestaan lähetti maailmalle voitosta kertovan mediatiedotteen, jossa aivan ihanasti annettiin meille näin sykähdyttävää palautetta

Näimme kilpailutusvaiheessa vaivaa löytääksemme palveluntuottajasta aidon kumppanin ja sen löysimme Palvelumuotoilu Palosta. Heidän kanssaan vuorovaikutus on avointa ja koemme tavoitteemme yhteiseksi.

Pohjois-Pohjanmaan liiton tiedote luettavissa kokonaisuudessaan tästä.

Lue lisää palvelumuotoilutyöstämme keskustan asemakaavan kehittämisessä tästä.