Etsitkö ideoita toimintojen tai palveluiden kehittämiseen?
Haluaisitko palvella asiakkaitasi paremmin tai ymmärtää heidän tarpeitaan syvällisemmin? 
Oletko kiinnostunut käytännössä kokeilemaan palvelumuotoilua?

Jos vastasit "Kyllä" johonkin näistä kolmesta kysymyksestä, sinulla on nyt loistava mahdollisuus saada niihin vastauksia. Järjestämme erityisesti kehittämistehtävissä oleville henkilöille toiminnallisen koulutuksen, jossa hypätään palvelumuotoilijan rooliin ja käytännössä tutustutaan palvelumuotoilun ajattelumalliin ja erilaisiin menetelmiin.

Palvelumuotoilua kehittäjille -koulutuksessa saat kattavan käsityksen palvelumuotoilusta, sen perusperiaatteista ja vaiheista sekä erilaisista käyttömahdollisuuksista - ymmärrät siis mihin sitä voi soveltaa. Koska koulutus painottaa tekemällä oppimista, pääset kokeilemaan useita palvelumuotoilun menetelmiä sen aikana. Saat myös käytännönläheisiä vinkkejä niiden soveltamiseen ja kuulet inspiroivia case-esimerkkejä.

Koulutuksessa hyppäät palvelumuotoilun maailmaan kehittämällä esimerkkipalvelua. Koulutukseen kuuluu myös kevyt ennakkotehtävä, jonka ohjeistuksen lähetämme sinulle lähempänä ajankohtaa.

Ilmoittaudu koulutukseen tästä.


Kenelle?

 

Koulutus soveltuu sinulle, joka toimit organisaation tai liiketoiminnan kehittämistehtävissä, tai osallistut työssäsi palveluiden tai tuotteiden kehittämiseen. Palvelumuotoilu voi olla sinulle jo tuttu käsitteenä, mutta nyt haluat lisää tietoa ja kokemusta sen toteuttamisesta ja eri menetelmistä. 

Koulutus sopii yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin kehittäjille. Käytetyt menetelmät ja case-esimerkit ovat sovellettavissa eri aloille.

Koulutuksen osallistujamäärä on enintään 25 henkilöä.


Koulutuspäivien ohjelma

1. päivä

8.30  Aamukahvi ja ilmoittautuminen
9.00  Palvelumuotoilun perusperiaatteet, käsitteet ja vaiheet
9.30   Nykytilan määrittelyn menetelmät
11.00  Lounastauko
12.00 Asiakastutkimuksen ja tiedon kiteyttämisen menetelmät
14.00 Kahvitauko
14.15  Asiakastutkimuksen ja tiedon kiteyttämisen menetelmät jatkuvat
16.00 Koulutuspäivän yhteenveto ja lopetus

2. päivä

8.30 Aamukahvi
9.00 Ideoi, kuvaa ja kokeile, palvelukonseptoinnin menetelmät
11.00 Lounastauko
12.00 Ideoi, kuvaa ja kokeile, palvelukonseptoinnin menetelmät jatkuvat
14.00 Kahvitauko
14.15  Testaus, palvelun viimeistely ja arviointi
16.00 Koulutuksen yhteenveto ja lopetus


Hinta

 Valokuva: Markku Honkala Photography

Valokuva: Markku Honkala Photography

Early bird-hinta, kun ilmoittaudut 24.3. mennessä:

459€+ alv 24% / osallistuja

Normaalihinta (24.3. jälkeen):

549€+alv 24% / osallistuja

Hinta sisältää kahden päivän koulutuksen, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaat. Koulutuksesta saat mukaasi koulutusmateriaalin sekä Palon palvelumuotoilun korttipakan, joka sisältää palvelumuotoilun vaiheet ja keskeisimpiä menetelmiä kätevässä paketissa.


Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 11.4.2018 mennessä.

Peruutusehdot: Maksuton peruutus 15 vrk ennen tilaisuutta, 7-14 vrk ennen tehdyistä peruutuksista perimme 50% hinnasta ja alle 7 vrk ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 100% koulutuksen hinnasta. Sairastapauksissa pyydämme toimittamaan lääkärin todistuksen.


Lisätietoja kouluttajista

PALO-LowRes-Piia1-001-MarkkuHonkalaPhotography-20161215.jpg
 

Piia Innanen

Piia on käyttäjälähtöisen suunnittelun asiantuntija yli 20 vuoden työ­koke­muksellaan. Asiak­kaiden tarpeet ja vaatimukset ovat tulleet Piialle tutuiksi  useiden palvelumuotoiluprojektien vetäjänä. Tämän lisäksi Piia on asian­tunteva kouluttaja.

Piia on Palvelumuotoilu Palon toimitusjohtaja ja toimii aktiivisen projektityön lisäksi palvelumuotoilun sanansaattajana.

EssiKuure.jpg
 

Essi Kuure

Essi Kuure on käytännönläheinen palvelumuotoilija ja muotoilun tutkija, joka innostuu mahdollisuuksista kehittää arkea helpottavia ratkaisuja ihmisten kanssa. Essi tutkii, julkaisee, opettaa, kouluttaa ja tekee palvelumuotoilua Lapin yliopiston palvelumuotoilun tutkimusryhmässä Rovaniemellä, mutta myös muissa kouluissa ja yrityksissä ympäri Suomea ja maailmaa.

Essin työn avainsanoja ovat: palvelumuotoilu, sosiaalinen muotoilu, yhteiskehittäminen, osallisuus, muotoiluprosessi, työpajat, kokeilut ja prototyypit.


Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää koulutukseen liittyen, voit lähettää sähköpostia: info@palvelumuotoilupalo.fi.
Voit myös soittaa Piialle puh. 040 541 0274.