Palkittu kaupunkimuotoilija Kristiina Nurmenniemi liittyy Palon tiimiin

 KUVA: Antti J. Leinonen

KUVA: Antti J. Leinonen

Kristiina Nurmenniemi on 19.2. liittynyt Palon tiimiin. Kristiina on työskennellyt aiemmin Iin Micropoliksessa InnoHiili-hankkeen projektipäällikkönä. Kyseinen hanke on ollut Paloa ja Kristiinaa yhdistävä tekijä jo syksystä 2016 alkaen, jolloin aloitimme yhteistyön tekemällä palvelumuotoilupilotteja Iin kuntaan. Lisätietoja EU RegioStars Awards -voittajahankkeesta tästä.

InnoHiili-hankkeen kanssa työskentely oli todella sujuvaa, sillä meillä ja hanke-tiimillä oli syvä yhteinen näkemys siitä, miten kuntalaisten tulisi osallistaa. Yhteisten tavoitteiden ja näkemyksen avulla syntyikin upeita tuloksia. Yhteisen historian vuoksi Kristiina oli meille luonnollinen valinta - tiesimme, että yhteistyömme pelaa ja että olemme samalla aaltopituudella. Lisäksi Kristiinan työnäytteet vakuuttivat meidät. Hänelle on luontaista etsiä luovia työskentelytapoja palveluiden kehittämistyöhön.

Kristiina on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja hän on opiskellut palvelumuotoilua mm. Lapin yliopistossa ja Kööpenhaminassa (Copenhagen Institute of Interaction Design). Kristiina on saanut arvokasta palvelumuotoilukokemusta mm. Tekesin ja Oulun kaupungin hankkeissa ennen InnoHiiltä. Jo vuonna 2012 Kristiina oli muotoilemassa tulevaisuuden kuluttajan kaupunkikokemusta Oulun keskustassa. Kristiinan meriitteihin kuuluu myös INNOWAR 2016 -kilpailun voitto

Kristiina työskentelee Palossa palvelumuotoilijana erityisenä vahvuutenaan kaupunkimuotoilun kokemus ja osaaminen.